Spar penger på bildeler

Det koster penger å ha bil. Noen ganger er det umulig å spare penger, for avgifter og bensin må jo betales. Men andre ganger kan det være mulig å spare litt penger, for eksempel ved å gjøre enkle reparasjoner selv. De vanskeligste reparasjonene trenger du kanskje et verksted til å gjøre, men hvis du er litt bilkyndig, eller kjenner noen som liker å reparere biler, kan du få til mye uten å betale verkstedspriser.


Kjenn bilen din


Noe av det viktigste du kan gjøre, er å bli kjent med bilen. Alle biler har sine særtrekk, og det er du som kjører den som lettest merker om det er noe feil med den. Som regel lønner det seg å reparere småfeil før de utvikler seg til store feil. Kjenner du at bilen fusker eller gir fra seg rare lyder, bør du sjekke hva som er i veien. Fortsetter du å kjøre med den, kan skaden bli større, og reparasjonsutgiftene blir tilsvarende store.

Young strong car mechanic at work in shop


Kjøp bildeler på nettet


Det er også mye penger å spare på å kjøpe bildeler på nettet. Det gjelder enten du har en ny bil eller en gammel bil. Har du en gammel bil, er nettet og skraphandlere kanskje den eneste muligheten du har til å finne deler. Nettbutikker er dessuten rimeligere enn verksteder og bilforhandlere. Kanskje du til og med finner rabattkoder. Hos Rabble.no finner du rabattkoder til Skruvat, som selger bildeler billig på nettet. Med rabattkoder blir allerede lave priser enda lavere, og bildelene du kjøper hos anerkjente nettbutikker holder god kvalitet. Ofte er det de samme delene som du finner hos verkstedene, bare uten kostbare mellomledd.


Billig hjelp


Hvis du ikke er en bilekspert, kjenner du sikkert noen som kan hjelpe deg. Er det en venn eller en slektning, får du kanskje billig hjelp, men husk å takke og gi dem en liten påskjønnelse etterpå. Selv om den eller de som hjelper deg sier at de gjør det gratis, sier de nok ikke nei til en god middag eller en kinobillett som takk for hjelpen. Eller du kan hjelpe dem med noe annet til gjengjeld.

Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *