Slik gjør du oppussingen av pauserommet billigere! 

Mekanikere går ofte med planer om å pusse opp oppholdsrommet, men kommer alt for ofte ikke helt i gang. Det krever tid og penger å pusse opp, som heller burde gå til verktøy, men heldigvis finnes det måter å gjøre oppussingen både billig og morsom. Trikset er å være effektiv, unngå større tabber og ikke minst gjøre innkjøpene billige hos en god forhandler.  

Utnytt Norges oppussingsgalskap

Skyhøye boligpriser, harde budrunder og høye krav om egenkapital, gjør at nordmenn investerer i hus og leiligheter med oppussingsbehov. Andre ønsker kanskje bare en liten forandring, men felles for begge er at alle ønsker å gjøre oppussingen så smertefri og billig som mulig. På grunn av det, kan du finne vanvittige salg å utnytte deg av, om det er å skifte til nye vinduer, dører eller legge nytt gulv. Forhandlerne i vanlige butikker hjelper til med gode råd underveis, som ofte går an tilpasse et rom som møter på mye olje, rust, kaffe og skitne mekanikere. Det er ikke nødvendig å foreta alle innkjøp fra verksted-forhandlere!

 

Ikke undervurder arbeidsmengden   

De fleste oppussingsprogrammer på TV advarer mot å undervurdere arbeidsmengden. Derfor blir planleggingsfasen veldig viktig, men kan virke tidkrevende selv for de som er tålmodige. Men, den gode nyheten er at du sannsynligvis har en del evner innen lett konstruksjon fra før. Jobber man med hendene er det ikke overraskende å finne at man passer like godt til hammern som til fastnøkkelen.

Home improvement , Renovation set. asian craftsman working at home

Dette klarer du selv 

Det finnes en god del ting man klarer å utføre selv og som er flotte å gjøre på dugnad. Dette gjelder alt fra maling til å montere lister. Å slå inn panel har også en lav vanskelighetsgrad, men det å legge fliser for aller første gang eller å feste tapet er noe mer vrient om man er vant til mindre ømfintlige deler, og det er altså i slike tålmodighetsprøver det virkelig kan gå galt med.  

Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *