Kjøp ny bil med forbrukslån uten sikkerhet

Er det på tide å skifte ut bilen, men lommeboka ikke strekker til? Enten du har planer om å kjøpe brukt eller ny bil, finnes det en løsning på problemet slik at du om veldig kort tid kan begynne jakten på din nye doning. Ved hjelp av et forbrukslån uten sikkerhet kan du realisere drømmen din.

Hva er et forbrukslån uten sikkerhet?

Et forbrukslån uten sikkerhet betyr at du kan låne penger på dagen på inntil 500.000 kroner uten å måtte stille pant i lånet slik som bolig, båt, eller andre verdier du måtte ha. Hele låneprosessen går raskt, og dersom du har en ryddig privatøkonomi uten aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger, kan du ha pengene på konto allerede den neste dagen og begynne å finne ut hva det vil koste å eie bil i dagens marked. Det stilles imidlertid noen krav til deg som lånesøker som må innfris for at lånesøknaden blir innvilget. Disse kravene varierer noe mellom du ulike låneselskapene på nettet, men feller for dem alle er:

• Du må være fylt 18 eller 20 år

• Du må ha en fast inntekt på minst 125.000 per år

• Du må ha hatt fast bostedsadresse innenfor Norges grenser i minst 3 år

• Du må ha en ryddig privatøkonomi uten aktive inkassosaker eller betalingsanmerkninger som løper. Har du dette er det best å få fjernet disse før du i det hele tatt søker om lånet ettersom lånesøknaden da er garantert til å bli avvist

Selve låneprosessen

Klikk deg inn på de aktuelle låneselskapenes hjemmesider og sammenlign de beste lånetilbudene for å finne det billigste lånet. Bruk lånekalkulatoren som du finner på de respektive hjemmesidene til å finne ut hvor mye lånet vil koste deg totalt og hvor høy den effektive renten blir for å låne penger. Deretter fyller du ut lånesøknaden og signerer med din BankID fra banken din.

Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *