5 ting som gir deg posisjon

Ofte sier man at livet er et spill og at dersom man skal lykkes, så må man finne sin rolle. Dessverre er det slik, vil mange si, mens andre jubler for litt mer spenning i hverdagen. Men hvem bestemmer spillereglene og hva er spillereglene egentlig? Alt kommer an på hva man vil og på hvilken bekostning man vil gjøre det.

Det starter allerede i barneskolen hvor det er om å gjøre å ha de fineste klærne og det beste utstyret. Men maktkampen blir ikke bedre når man blir voksen. Kanskje er det noe bra i denne «konkurransen». Uansett hva du synes, her skal vi se på 5 ting som gir deg posisjon i samfunnet.

Dyre muskelbiler

Det fins nesten ikke noe så kult som raske biler. De er skinnende, har store motorer og vakre linjer. Det ser nesten ut som bilen har fått en slags personlighet, med sinte øyenbryn som stirrer rett mot det røde lyset. Og en bakende som kan minne om en hekk. Dyre muskelbiler er det ultimate statussymbolet, og mange går langt for å kunne kjøre rundt i en slik. Noen kræsjer allerede første dag, fordi de rett og slett ikke skjønner at muskelbiler har enorm akselerasjon. Bilene får oss til å tenke på utseende.

Utseende

Alle ønsker å se flotte ut. De trener, spiser sunt og lefler med andre ting som ikke er helt bra. Men et vakkert utseende vil alltid gi deg posisjon. Men dette må jo være urettferdige regler? Ja for all del, det er urettferdig at noen ser bedre ut enn andre. Det som er bra, er at man kan gjøre noe med det. For eksempel å trene. Men det er ikke noe som fungerer for alle, og da er det bra at man har andre muligheter. På nettstedet til klinikken https://motiva.health/nb/ finner man en av de mest populære aktørene innenfor brystimplantater for kvinners helse.

Jobb

Kirurger har prestisjetunge jobber. Men det er også mange andre som har det. Advokater, leger, ingeniører og arkitekter. Alle har de jobber som andre ser opp til. Men man trenger ikke gå veien om mange år med utdanning og karrierejag for å lykkes. Og på ingen måte for å være lykkelig. Det viktigste er å ha en jobb man føler at man mestrer og trives i. Starter man opp egen bedrift for seg selv, så kan man både bli suksessfull og veldig rik.

Penger

Noen er født rike, og skjønner aldri hva de andre maser om strømpriser for. De har kanskje alt de trenger og har egen klinikk ala Motiva som du finner på https://motiva.health/nb/. Mens andre har penger som de velger å bruke for å hjelpe andre. Mange får nemlig mest ut av livet når de ser at det de bidrar med har effekt. Penger er det som kan gi deg de tingene i livet du drømmer om. Men hva drømmer du egentlig om? Komfort og velbehag? Eller utfordringer og mening?

Godhet

Akkurat som Motiva (https://motiva.health/nb/) søker mange å gi av seg selv. I filosofien sier man også at dett er en drift som alle mennesker har. Selv det å gi noe er i bunn og grunn en egosentrisk handling. Men det fins folk der ute som mener det av sin aller dypeste omtanke. De tenker på fattige, sultne barn, mennesker i krig, uheldige, syke og ikke minst dyr. Dyrene våre blir fort glemt når alle tenker på seg selv.

Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *