Kjøp og salg av delebiler

En bil er en avansert og komplisert maskin satt sammen av mange forskjellige deler. Ikke alle delene er like viktige. Uten motor kommer bilen ingen vei. Det gjør den med et ødelagt frontlys, men det kan føre til bot. Om en vindusvisker ikke fungerer skader det ingen, men det kan allikevel være irriterende. Så for at du skal få mest mulig ut av bilen din bør alle delene fungere. Over tid slites deler ned og ødelegges, men det trenger ikke bety at du trenger å gi opp hele bilen din.

Fikset 56 år gammel bil

Mange biler som ikke lenger går på veiene har fortsatt mange deler i seg som er så gode som nye. Derfor vet vi heldigvis at Delebiler kan gi nytt liv til gamle klassikere.. For Jogeir Saur fra Namdal ble en delebil fra Alaska redningen. Studebakeren ble opprinnelig kjøpt av hans egen bestefar i 1960, og siden da har den skifter eiere mange ganger. Nå, 56 år senere – etter at bilen hadde sluttet å gå – skaffet Jogeir seg bilen tilbake og fikk den fikset opp og restaurert. En onkel av ham kom over bilen i en annonse ved en tilfeldighet, og Jogeir kunne ikke dy seg.

Er det noe for deg?

Brenner du også for stilige, gamle biler og mekanikk? Har kanskje du eller noen du kjenner en bil stående som ikke lenger går på veien? Om du leter litt er det ikke umulig at du kommer over en ganske så rimelig delebil hvor mye av delene fortsatt er i god stand. Pass bare på å finne ut hva som fungerer og ikke, og hvilke deler du i så fall trenger. Og har du en bil stående du ikke bruker lenger kan du jo tjene litt på å selge den selv. Men ved å restaurere den litt først kommer den til å stige en god del i pris.

 

Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *