Biler som går og går

Det er mange som kan tenke seg en bil som bare går og går, uten at man må fylle på kostbar bensin eller diesel på veien. Dette er i dag fullt mulig, takket være det store tilbudet på moderne el-biler som finnes på markedet. Mange har nok vegret seg for å investere i en slik bil på grunn av redselen for å bli stående fast uten strøm. Med et godt utbygd påfyllingssystem som finnes langs norske veier i dag, og bedre teknologi, så er ikke dette lenger noe problem. Tenk bare på alle fordelene el-bilen fører med seg!

Kan el-biler måle seg med «vanlige biler»?

Du er kanskje så glad i din gode ,gamle bil at du ikke liker tanken på å bytte den ut? Da er du ikke alene. Her finnes det mange nordmenn som overveier fordeler og ulemper angående et slikt bilbytte, akkurat som deg. Her handler det ikke bare om en bil, men også om verdier, livsstil og en enklere hverdag. Bomavgifter er gratis for deg som kjører miljøvennlig, og enn så lenge er jo både parkering og veiavgift noe man kan se langt etter bak rattet på en el-bil! nå kjører el-biler fortere enn før, noe som kan få den mest fartsfrelste råner til å bytte om til en miljøvennlig livsstil. Det står noen regelendringer for døren inn mot år 2018, men det vil likevel lønne seg med el-biler på sikt.

Kjøp av elbil

El-biler har ingen moms og engangsavgift ved kjøp eller leasing, noe som gjør at den koster like mye som en vanlig bensin- eller dieselbil. Ja, faktisk kan den koste mindre! Dette momsfritaket er garantert fram til minst 2018, derfor bør du handle fort om du ønsker denne fordelen. Det er også null engangsavgift fram til minst år 2020, men i fremtiden vet vi jo ikke hva regjeringen vil bestemme. Dersom du ønsker å nyte godene som finnes akkurat nå, kan du sjekke ut Sambla på nett. Her kan du finne gode lånebetingelser til ditt nye bilkjøp. Se for deg fordelen med å kjøre El-bil i kollektivfeltene i rushtiden. Du sparer ikke bare miljøet, men også din egen tid.

Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *