Skaff deg billån uten krav om sikkerhet

Trenger du ny bil, men har ikke verdier til å sette som sikkerhet/pant i lånet kan det være vanskelig å få vanlig billån i banken din. Men fortvil ikke, det finnes en løsning på problemet. Dette betyr at du faktisk kan få tatt opp et lån til å kjøpe ny eller brukt bil innen noen få virkedager! Du kan nemlig ta opp et lån uten sikkerhet. Bli med oss videre og vi skal vise deg hva du må gjøre.

Hva er et lån uten sikkerhet?

Hva et lån uten sikkerhet betyr er at du ikke trenger å stille verdier som sikkerhet til banken for at du kommer til å kunne bemanne lånet og betale det ned til avtalt tid. Det er da heller ingen som spør deg hva du har tenkt å bruke pengene til.

Selv om denne typen lån er dyrere enn et ordinært lån med sikkerhet, ettersom renten er høyere, kan dette likevel være et godt alternativ hvis du trenger penger raskt. Så lenge du overholder nedbetalingsplanen, er det ingenting i veien for at du også på et senere tidspunkt kan ta opp et nytt lån hvis uforutsette utgifter skulle oppstå.

Hva er kriteriene for å få et lån uten sikkerhet?

De ulike utlånerne på nettet stiller ulike krav for å få innvilget lånesøknaden. Det som imidlertid er felles krav for dem alle er:

• Du må være fylt 18/20 år

• Du må ha fast inntekt

• Du må ha bodd i Norge i minst 3 år

• Du må ikke ha noen betalingsanmerkninger eller aktive inkassosaker

Hvordan søker jeg om lån uten sikkerhet?

Du kan raskt og enkelt søke om et lån uten sikkerhet allerede i dag! Behandlingstiden er meget kort, bare noen få virkedager og du kan ha pengene rett inn på konto. Dette står i sterk kontrast til de fysiske bankene hvor behandlingstiden på lånesøknaden kan ta lang tid.

Du finner både søknadsskjema og all informasjon på den enkelte utlåners nettside. Sammenlign tilbudene og bruk lånekalkulator for å se hvor mye renter og hvor mye du må betale i avdrag på lånet hver måned. På den måten er du sikker på at du vil klare å bemanne lånet før du signerer lånesøknaden din med BankID som du får fra banken din.

Add a Comment

Epostadressa di blir ikkje synleg. Påkravde felt er merka *